COOKIES, GDPR A OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Zásady zpracování osobních údajů a mimosoudní řešení sporů

COOKIES

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ - GDPR

<< ZPĚT NA WEB

K personalizaci obsahu a reklamy, analýzy návštěvnosti a reklamy na sociálních sítích, využíváme soubory cookie.

NUTNÉ: Nutné cookies pomáhají webové stránce, aby byla použitelná a poskytla funkční přístup k zabezpečenému obsahu webu a správné funčnosti

navigace.

STATISTICKÉ: Statistické cookies slouží majitelům stránek k vyhodnocování návštěvnosti webu. Sběr informací je anonymní. Cookies pro statistiku

návštěvnosti používame od Google Analytics, Google AdSense, Google, Toplist

MARKETINGOVÉ: Marketingové cookies slouží pro sledování návštěvníků na webových stránkách a slouží k personalizaci reklam třetích stran.

Cookies pro reklamy používáme od Google AdWords, Seznam.cz, Facebook.com

Používáním tohoto webu souhlasíte s ukládáním a používáním souborů cookies.


Další informace o Cookies







Správce osobních údajů


Správcem osobních údajů je:

Oldřiška Klímková, Hlavní 230, 747 31 Chlebičov, IČ: 15488861


Účely zpracování

Vaše osobní údaje zpracováváme pro následující účely:


- vyřízení objednávky

- vyřízení reklamace

- zodpovězení Vašich dotazů

- cílenou nabídku našeho zboží a služeb

- marketingové akce

- uchování historie objednávek pro účely cílení nabídek


Rozsah zpracovávaných údajů

Zpracováváme jen nezbytně nutné údaje, abychom Vám mohli nabídnout kvalitní zboží a služby na míru.


- jméno a příjmení

- adresa

- fakturační údaje v případě platby na fakturu

- telefonní číslo

- e-mailová adresa

- historie objednávek pro případ reklamace nebo opakování objednávky, či rezervace

- historie aktivit v e-mailových kampaních pro personifikovanou nabídku zboží


Příjemci osobních údajů

Vaše osobní údaje neposkytujeme nikomu třetímu ani je neprodáváme. Abychom Vám mohli nabízet to nejlepší zboží a služby přesně na míru,

používáme kvalitní nástroje třetích stran. Tyto nástroje některé Vaše osobní údaje zpracovávají - ale výhradně za účelem cíleného oslovení nebo

pro zlepšení kvality našich služeb. Jejich výčet je v tabulce níže.

Tam, kde není zpracování osobních údajů nezbytné pro správné fungování našeho webu, je možné u některých služeb odmítnout jejich zpracování

tím, že u příslušného řádku kliknete na příslušný odkaz (např. Zasílání newsletteru).



Název                Země                       Účel zpracování              Akce

Facebook              US                           Sdílení, cílená reklama

Google Adwords    US                           Cílená reklama

Google Analytics   US                            Statistika

Mailchimp             US                            Sdílení, cílená reklama

Seznam               CZ                            Cílená reklama



Doba uložení osobních údajů

Vaše osobní údaje zpracováváme pouze po nezbytně nutnou dobu, která se liší podle účelů zpracování:


Účel zpracování                                                      Doba uložení osobních údajů

Vyřízení objednávky                                                   Nejdéle 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém byl daňový doklad vystaven

Vyřízení reklamace                                                    Nejdéle 5 let od ukončení reklamačního řízení

Cílená nabídka zboží a služeb                                    Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

Marketingové akce                                                     Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu

Uchování historie nákupů pro účely cílení nabídek     Nejdéle 30 dnů od odvolání souhlasu


V případě, že jste odvolal(a) souhlas s e-mailovou marketingovou komunikací (odhlášením, kliknutím na Toto je SPAM), tak uchováváme Vaši

e-mailovou adresu v zakódované podobě trvale - aby se nemohlo stát, že se náhodou znovu někdy přihlásíte.



Cookies

Pro funkčnost našich webových stránek používáme soubory „cookies“, což jsou malé datové soubory ukládané na disk vašeho počítače. Soubory

cookies používáme k tomu, aby bylo možné vložit zboží do košíku a zpracovat vaši objednávku a dále abychom mohli lépe porozumět tomu, jakým

způsobem jsou naše stránky používány a aby je bylo možné optimalizovat. Soubory cookies nám mohou např. říci, jestli jste naše stránky už

v minulosti navštívili nebo jestli jste novým návštěvníkem. Soubory cookies, které používáme, neukládají žádné osobní údaje ve smyslu těchto

podmínek, ani jinak neshromažďují informace umožňující identifikaci konkrétní osoby, vyjma IP adresy.


Pokud si nepřejete soubory cookies přijímat, můžete v nastaveních vašeho internetového prohlížeče všechny soubory cookies z disku vašeho

počítače vymazat, zablokovat jejich příjem a můžete také nastavit, abyste byli před uložením každého jednotlivého souboru na tuto skutečnost

upozorněni. Se zakázanými cookies však není možné vložit zboží na našem e-shopu do košíku a provést nákup, lze stránky jen prohlížet. Pro bližší

informace vyhledejte v nápovědě vašeho internetového prohlížeče kapitolu týkající se právě cookies:

- Firefox

- Microsoft Internet Explorer

- Google Chrome

- Safari



Soubory cookies pro on-line reklamu


Naše společnost shromažďuje informace o vašem používání našich stránek prostřednictvím cookies za účelem marketingu. Pokud pokračujete

na našem webu, souhlasíte se zpracování m cookies, které použijeme k analýze vašeho chování na našich webových stránkách a také pro

zobrazování specifické reklamy některých našich výrobků. Věříme, že tato funkce je pro vás prospěšná, protože vám budeme zobrazovat jen ty

reklamy nebo obsah, které odpovídají vašim zájmům.



Google Analytics


Tyto webové stránky používají Google Analytics, což je webová analytická služba společnosti Google Inc. Kompletní informace o zpracování vašich

osobních údajů najdete zde: https://support.google.com/analytics/answer/6004245


Vaše práva

Vaše osobní údaje jsou citlivé informace a máte právo vědět, jak s nimi nakládáme. Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit, pokud budete potřebovat:


- získání opisu osobních údajů - napište nám (viz. kontakt výše)  a my Vám pošleme, jaká data o Vás máme,

- opravu osobních údajů - napište nám (viz. kontakt výše) , jaké údaje máme špatně a my zajistíme jejich změnu,

- výmaz osobních údajů - pokud si nepřejete, aby Vaše osobní data byla dále zpracovávána, ozvěte se nám (viz. kontakt výše) a my se o to postaráme,

- odvolat souhlas - pokud chcete odvolat Váš souhlas se zpracováním osobních údajů, dejte nám to prosím vědět (viz. kontakt výše).

- podat stížnost - naším dozorovým úřadem je Úřad pro ochranu osobních údajů , můžete se na něj kdykoliv obrátit se svým problémem (nicméně

  věříme tomu, že to nebude potřeba a že všechny Vaše případné stížnosti vyřešíme k Vaší spokojenosti spolu)


Profilování a automatizované zpracování

Na našich stránkách ani v kampaních nepoužíváme profilování ani automatizované zpracování vašich osobních údajů.




MIMOSOUDNÍ ŘEŠENÍ SPORŮ

COOKIES

ZÁSADY ZPRACOVÁNÍ

OSOBNÍCH ÚDAJŮ

MIMOSOUDNÍ ŘEŠENÍ

SPORŮ

V případě, že dojde mezi prodávajícím a kupujícím (spotřebitelem) ke vzniku spotřebitelského sporu z kupní smlouvy, nebo ze smlouvy o poskytování

služeb, který se nedaří vyřešit vzájemnou dohodou, může kupující (spotřebitel) podat návrh na mimosoudní řešení takového sporu určenému subjektu

mimosoudního řešení spotřebitelských sporů, který je:


Česká obchodní inspekce

Ústřední inspektorát - oddělení ADR

Štěpánská 15

120 00 Praha 2


E-mail: adr@coi.cz

Web. www.coi.cz


Mimosoudní řešení spotřebitelského sporu se zahajuje výlučně na návrh spotřebitele, a to pouze v případě, že se spor nepodařilo s prodávajícím

vyřešit přímo. Návrh lze podat nejpozději do 1 roku ode dne, kdy spotřebitel uplatnil své právo, které je předmětem sporu, u prodávajícího poprvé.


Spotřebitel má právo zahájit mimosoudní řešení sporu online prostřednictvím platformy ODR dostupné na webové stránce ec.europa.eu/consumers/odr/ .


Po dobu trvání jednání o mimosoudním urovnání sporu neběží ani nezačnou běžet promlčecí a prekluzivní lhůty podle občanského zákoníku, dokud

jedna ze stran sporu výslovně neodmítne v jednání pokračovat.


Dozor nad dodržováním povinností podle zákona č. 634/1992 Sb., O ochraně spotřebitele, v platném znění, vykonává Česká obchodní inspekce

(www.coi.cz).